>>Mint og Pastiller

Mint og Pastiller med logo

Pastiller med logo på klassiske pastilæsker, Mintcards eller smarte Click Clack dåser

Pastilæsker er lige så dansk som flæskesteg, rødkål og snaps til søndagsfrokosten. Med udgangspunkt i traditionen kan Presenta tilbyde et udvalg af pastiller med logo på æskerne, Mintcards eller Click Clack dåser, som en anderledes måde for dit firma at sende ...

Pastiller med logo på klassiske pastilæsker, Mintcards eller smarte Click Clack dåser

Pastilæsker er lige så dansk som flæskesteg, rødkål og snaps til søndagsfrokosten. Med udgangspunkt i traditionen kan Presenta tilbyde et udvalg af pastiller med logo på æskerne, Mintcards eller Click Clack dåser, som en anderledes måde for dit firma at sende en frisk hilsen til sine kunder. En hilsen, der vil blive husket længe efter.

Få jeres mint-, vingummi-, lakrids eller bolche-pastiller pakket i flotte klassiske- eller aflange top box-pastilæsker med logo. Vores smarte click clack dåser giver jeres pastiller med logo et friskt og eksklusivt look. Skal I til netværksmøder, konferencer, på messer eller lignende, er vores pastiller med logo på mintcards et hit. På en messe eller konference fungerer Mintcards først og fremmest som et flot visitkort for jer. Dernæst kan det være en ”life saver” for brugeren, da de under resten af konferencen har en frisk mint- eller lakrids-ånde, så er I sikre på blive husket!

Mere