>>Tyggegummi

Tyggegummi med logo

Kom en Tand foran konkurrenterne med reklame tyggegummi.

Presentas tyggegummi med tryk indeholder 36% xylitol - udvundet af Finske birketræer - så sundheden er i top. Vores sukkerfri reklametyggegummi er af den bedste kvalitet, og smagen er prisbelønnet i en konkurrence udskrevet af Berlingske. Tyggegummi udstråler sundhed og frisk stil, og den...

Kom en Tand foran konkurrenterne med reklame tyggegummi.

Presentas tyggegummi med tryk indeholder 36% xylitol - udvundet af Finske birketræer - så sundheden er i top. Vores sukkerfri reklametyggegummi er af den bedste kvalitet, og smagen er prisbelønnet i en konkurrence udskrevet af Berlingske. Tyggegummi udstråler sundhed og frisk stil, og den store reklameflade på pakkerne er perfekt til ethvert budskab til dine nuværende eller fremtidige kunder.

Logo tyggegummi

Indpakningen på vores logo tyggegummi giver mulighed for at skabe en farverig og fangende tyggegummi reklame. Giv tyggegummi med logo væk til receptioner, festlige lejligheder eller send det med i jeres produktindpakninger, mulighederne er mange. En ting du skal tænke på er at reklame med smag huskes bedre og derfor er logo tyggegummi rigtig god reklame.

Mere